Miért érdemes kipróbálni A Blendex Whitening Fogfehérítőt

Magyarországon évről évre egyre több ember próbálja ki valamilyen fogfehérítő terméket.
Sokan házi módszerekkel próbálkoznak, mások a fehérítő hatású fogkrémekben hisznek és vannak akik az orvosi fogfehérítésre esküsznek. Egyre többen veszik azonban észre, hogy az egyik leghatékonyabb és legkedvezőbb módszer a LED lámpás otthoni fogfehérítés.

Nagyban hozzájárul MEGŐRIZNI A FOGAID EGÉSZSÉGÉT

A LED lámpás otthoni fogfehérítő egy oxidációs folyamat segítségével eltávolítja a fog felszínén és a fog mélyebb rétegeiben lerakódott sok éves szennyeződéseket. Így a fogaid nem csak ragyogóan fehérek lesznek, hanem a szennyeződések eltávolítása miatt sokkal egészségesebbek is.
Ha fontos számodra a fogaid egészségének megőrzése, ez egy újabb érv lehet a LED lámpás otthoni fogfehérítés mellett.

A HÉTKÖZNAPI ÉLETBEN ÉS A KARRIERBEN VONZÓBBÁ TESZ

Sokan nem is gondolnák, de egy fehér magabiztos mosoly pozitív hatással van viselője karrierjére és magánéletére egyaránt. Több kutatás ki mutatta hogy 100 emberből 96 szerint egy ápolt, fehér fogsor mindenkit vonzóbbá tesz. És a megkérdezettek 76%-a gondolja úgy, hogy egy fehér fogsor pozitív, míg egy ápolatlan sárga fogsor negatív hatással van az emberek karrierjére. Ha tehát a magánéletben és a karrierben is magabiztosabban szeretnél előre haladni, mindenképp próbáld ki az otthoni fogfehérítést.

FÁJDALOMMENTES

A biztonságosság mellett fontos az is, hogy az otthoni fogfehérítő használata ne okozzon fogérzékenységet vagy fájdalmat, hiszen mindenki tudja, hogy egy fájó fog nagyon kellemetlen érzést okoz.

A Blendex Whitening fogfehérítő peroxidmentes és teljesen kíméletesen fehéríti a fogaidat, használata közben nem kell se a fájdalom se a fogérzékenység miatt aggódnod.

TELJESEN BIZTONSÁGOS

Ahogy a világ minden pontján, a magyar piacon is évről évre egyre több otthoni fogfehérítő szett jelenik meg. Fontos, hogy ezek közül csak és kizárólag olyat válasszunk, ami jó minőségű és megbízható helyről származó fogfehérítő gélt tartalmaz. Ez a kulcsa ugyanis annak, hogy a megfelelő fogfehérítő hatás mellett a fogaink egészségét is megóvjuk.
Ha biztonságos szeretnéd fehéríteni a fogaidat érdemes a Blendex Whitening otthoni fogfehérítő szettjét kipróbálnod, ugyanis nem tartalmaz káros összetevőket, minden EU-s szabályozásnak megfelel,
CPNP regisztrációval, termékinformációs dokumentációval, hatékonysági tanulmányokkal és biztonsági értékeléssel is rendelkezik. Használata így teljes mértékben biztonságos.

A Blendex Whitening LED lámpás otthoni fogfehérítőjével a rendelői fogfehérítéssel azonos eredményeket érhetsz el, jóval kedvezőbb áron. Ez annyit jelent, hogy átlagosan körülbelül 50.000 forintot spórolhatsz, ha rendelői fogfehérítés helyett a Blendex Whiteninget választod. Így ár-érték arányban kétségkívül az otthoni fogfehérítéssel jársz a legjobban. Ha tehát nem szeretnél 50.000 forinttal többet fizetni és ugyanazért az eredményért érdemes elgondolkodnod a LED lámpás otthoni fogfehérítésen.

Amennyiben sikerült meggyőznünk Téged, hogy a Blendex Whitening LED lámpás fogfehérítője a legmegfelelőbb számodra, kattints az oldal alján található “Kosárba teszem” gombra és rendeld meg a Blendex Whitening 10 alkalmas otthoni fogfehérítő szettet.

Vélemény, hozzászólás?