Pénz visszafizetéssel kapcsolatos kérdések

30 Napos Pénzvisszafizetési Garanciát vállalunk a Blendex Whitening fogfehérítő termékeinkre. Amennyiben nem vagy elégedett a megrendelt termékkel, vagy nem azt kaptad amit vártál, küldd vissza nekünk 30 napon belül, és mi visszatérítjük az árát.

A termékeknek az eredeti dobozukban kell lenniük, teljesen sérülésmentesen. 

A terméket akkor küldheted vissza ha a fogfehérítő kezelés végén a fogaid nem fehéredtek legalább 2 árnyalatot.

Ahhoz, hogy ezt a fajta garanciát érvényesíteni tudd, a következő feltételeknek kell teljesülnie:

Készíts egy képet a fogfehérítő kezelés megkezdése előtt, amelyen a mellékelt fogszínskálát a fogaid alatt tartva látszódik, hogy a kép készítésének időpontjában milyen árnyaltúak a fogaid. A képen látszódjon a fogszínskála, a fogaid, illetve a teli fogfehérítő fecskendő.

Készíts egy képet a 10 vagy 20 alkalmas fogfehérítő kezelés után, amelyen a mellékelt fogszínskálát a fogaid alatt tartva látszódik, hogy a kép készítésének időpontjában milyen árnyaltúak a fogaid. A képen jól látszódjon a fogszínskála, és a fogaid.

A Blendex Whitening otthoni fogfehérítője, a kialakult fogkövet nem tudja eltávolítani. A fogkő pedig nagyban befolyásolhatja a fogfehérítés hatékonyságát.

A garancia érvényesítéséhez a pénz visszatérítési igényedet a termék átvételétől számított 30 napon belül jelezned kell felénk.

Azokat a pénz visszatérítési igényeket, amik csak részben vagy hiányosan tesznek eleget a fent leírt feltételeknek, nem áll módunkban teljesíteni.

Az info@blendexwhitening.hu email címen jelezd nekünk igényedet.

Vagy az ügyfélszolgálatunk felé.
H-P 10:00-16:00-ig
Tel :+36 20 411 3667

A visszaküldés költsége minden esetben téged terhel!

A termék visszaérkezésétől számított 15 napon belül visszautaljuk a pénzed az általad megadott bankszámlára.

Szállítással és fizetéssel kapcsolatos kérdések

Termékeinket akár 2 munkanapon belül megkaphatod, a Magyar Posta és a Foxpost által házhoz szállítással. A csomagot kérheted a munkahelyedre vagy a lakásodra, vagy Posta csomagpontra és Foxpost csomag automatába is.

Sikertelen kézbesítés esetén e-mailes értesítés kerül kiküldésre vagy értesítőt hagy a postás a lakcímeden. Az e-mailben megadott linken keresztül kérheted a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre pl: a munkahelyedre vagy akár személyes csomagátvételt is az általad választott Posta CsomagPonton és a Foxpost csomag automatában.

Bankkártyás fizetés: Ingyenesen és regisztráció nélkül fizethetsz a bankkártyáddal.

Készpénzes fizetés futárnak (utánvétel): Rendelésed ellenértékét a kiszállítást végző futárnak is kifizetheted. Ekkor egy olyan elismervényt kapsz majd, amely egyszerre igazolja a csomag átvételét és a fizetés tényét. Az utánvételes rendelésnek + 300 ft kezelési költsége van!

Banki átutalással: Közvetlen banki átutalással számlaszámra, az összeg beérkezése után adjuk fel csomagodat.

Az összes szállítási opció ingyenes!
Kivétel az utánvételes fizetés melynek kezelési összege 300-ft. 

Gyakran ismételt kérdések

A fő összetevő Sodium Carbonat, amelyből a Led fény hatására oxigén szabadul fel, és a fogzománcra rakódott sok éves szennyeződések és el színeződéseit távolítja és fehéríti a fogakat az oxidációs folyamat.

Egyáltalán nem! A Blendex Whitening peroxid mentes fogfehérítői semmilyen fájdalmat nem okoznak. Zománc hiba esetén léphet fel érzékenység de nem jellemző!

Általában 3-4 hónapig is kitart, ezt változtathatják a táplálkozási és egyéb szokások. Azoknál aki sok kávét fogyaszt vagy dohányzik hamarabb elszíneződnek a fogai. A megfelelő szinten tartás érdekében érdemes 3-4 havonta megismételni a kúrát.

Naponta maximum 2-szer 30-45 percet lehet használni a fogfehérítőinket a legjobb eredmény eléréséhez. Utána pedig ajánlott egyéni időközönként szinten tartó kúrákat csinálni, a megfelelő fehérség fenntartása érdekében.

Mivel a géljeink nem tartalmaznak káros összetevőket, így nem károsítják a fogzománcot. 

Elhalt fogról van szó, csak kis mértékben fehéríti a gyökér kezelt fogat, de kis idő elteltével visszaszürkülhet.

Koronák töméseket nem fehérítik, abban az esetben fehéredhetnek ha a dohányzás vagy kávé hatására az eredeti színtől sárgábbak, akkor valamilyen mértékben fehéredhetnek de csakis az eredeti színárnyalatukig.

Terhes és szoptató anyáknak,  18 év alattiaknak, fogászati problémával rendelkezőknek és fogszabályzó viselése esetén nem ajánlott a termék használata.

Igen lehet fogékszer fent léte esetén alkalmazni, Fogfehérítő gél nem oldja a fogékszerek ragasztóját.

A fehér foltok alatt vékonyabb a fogzománcréteg. Ezekre a részekre jobban behatol a fehérítő anyag és ez okozza a fehér foltok megjelenését, de teljes fehérítés befejeztével pár óra alatt teljesen eltűnnek. A fehérítést nyugodtan folytatódhat tovább. 

A fogak színe lehet genetikai vagy szerzett. A gyógyszerek hatására is sárgulhatnak fogaink pl: antibiotikum kúra, ételfestékek az ételekben található szerves vegyületek.
Legnagyobb mértékben a kávé, tea, vörösbor és a dohányzás színezi el fogainkat, de az idő múlásával is veszítenek a fogak fehérségükből.

Egyáltalán nem káros, a peroxidos fogfehérítés azonban már lehet az.
Sokan gondolják hogy az otthoni fogfehérítés vékonyítja károsítja a fogzománcot. Ez nem igaz!
Fogfehérítés során a fogzománcból kioldja a szennyeződéseket de vastagságán nem változtat!

A fogfehérítést követően 3-4 órán át nem szabad enni dohányozni, csak vizet szabad inni, majd 48 órán át kerülni kell a színes ételek italok fogyasztását!